El nostre compromís

A Ramió Advocats, el treball conjunt del nostre equip d’advocats i economistes permet oferir als client solucions globals als seus problemes. Els aporpem una excel·lent visió dels temes multidisciplinaris aprofitant les possibilitats que ofereixen els diversos coneixements i punts de vista dels nostres professionals.

La formació continuada dels nostres advocats és un dels trets més característics del nostre bufet. Això ens permet oferir un assessorament integral especialitzat i actualitzat als constants canvis normatius, destinat tant a empreses com a particulars.

A Ramió Advocats ens impliquem amb tots i cadascun dels casos que dirigim, garantint la confidencialitat de la informació tractada i el coneixement per part del client de l’evolució del seu cas. La capacitat negociadora i estratègica del nostre equip d’advocats fa que aconseguim la solució òptima als conflictes que preocupen als nostres clients.

El millor equip a la seva disposició

Elena Ramió

Advocada – Directora

Laura Palmada

Advocada

Joan Ramió

Economista
Contactar
“We have worked with Avada Law for the past 15 years. As we have grown and evolved, what I have valued most about our relationship is that Avada Law know us and our business.”
NIGEL RAWLINSON • SENIOR PARTNER

El nostre bufet