El nostre compromís

A Ramió Advocats, el treball conjunt del nostre equip d’advocats i economistes permet oferir als client solucions globals als seus problemes. Els aporpem una excel·lent visió dels temes multidisciplinaris aprofitant les possibilitats que ofereixen els diversos coneixements i punts de vista dels nostres professionals.

La formació continuada dels nostres advocats és un dels trets més característics del nostre bufet. Això ens permet oferir un assessorament integral especialitzat i actualitzat als constants canvis normatius, destinat tant a empreses com a particulars.

A Ramió Advocats ens impliquem amb tots i cadascun dels casos que dirigim, garantint la confidencialitat de la informació tractada i el coneixement per part del client de l’evolució del seu cas. La capacitat negociadora i estratègica del nostre equip d’advocats fa que aconseguim la solució òptima als conflictes que preocupen als nostres clients.

El millor equip a la seva disposició

Elena Ramió

Advocada – Directora

Laura Palmada

Advocada

Joan Ramió

Economista
Dolors Jou Ramió Advocats

Dolors Jou

Assessora Jurídica
Contactar
“We have worked with Avada Law for the past 15 years. As we have grown and evolved, what I have valued most about our relationship is that Avada Law know us and our business.”
NIGEL RAWLINSON • SENIOR PARTNER

El nostre bufet