POLÍTICA DE PRIVACITAT

En compliment del Capítol II de la llei  34/2002, LSSICE, els informem que la present pàgina web és propietat de Elena Ramió Martín  (d’ara en endavant Ramió Advocats o també el Prestador), domiciliada a Rda. Sant Antoni Maria Claret, 14, 3er 1a de Girona (17002), amb NIF 40361265Z, telèfon de contacte: (+34) 972486517, i email: info@ramioadvocats.com

Ramió Advocats, com a responsable del present lloc web i de conformitat amb el que disposa la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (RGPD) relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i per la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSICE), té implementades totes les mesures de seguretat, d’ índole tècnica i organitzatives, establertes en el Reial Decret 1720/2007 de 21 de Desembre, (que desenvolupa la LOPD) per garantir i protegir la confidencialitat, integritat i disponibilitat de les dades introduïdes.

A efectes del que preveu la LOPD, Ramió Advocats li informa que les dades que voluntàriament ens està facilitant seran incorporades als nostres sistemes d’informació amb la finalitat de realitzar les gestions comercials i administratives necessàries amb els usuaris de la web. Les operacions previstes per realitzar els tractaments són les següents: respondre a les consultes i/o proporcionar informacions requerides per l’ Usuari, realitzar les prestacions de serveis i/o productes contractats o subscrits per l’ Usuari, realitzar totes aquelles activitats pròpies de Ramió Advocats pel present avís legal ressenyades, i remetre el butlletí de notícies de la pàgina web.

El firmant garanteix la veracitat de les dades aportades i es compromet a comunicar qualsevol canvi que es produeixi en les mateixes.

El Prestador, mitjançant asterisc (*) en les caselles corresponents del formulari de contacte, informa d’aquesta obligatorietat a l’ Usuari indicant quines dades són necessàries. Mitjançant la indicació i introducció de les dades, l’ Usuari atorga el consentiment inequívoc a Ramió Advocats per a procedir al tractament de les dades facilitades en pro de les finalitats mencionades.

El no facilitar les dades personals sol·licitades o el no acceptar la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat de subscriure’s, registrar-se o rebre informació dels productes i serveis del prestador.

De conformitat amb el que disposen les normatives vigents en matèria de protecció de dades personals, el prestador està complint amb totes les disposicions de les normatives RGPD i LOPD per al tractament de les dades personals de la seva responsabilitat, i manifestament amb els principis descrits a l’art. 5 del RGPD i a l’art. 4 de la LOPD, pels quals són tractades de manera lícita, lleial i transparent en relació amb l’interessat i adequades, pertinents i limitades al que sigui necessari en relació amb els fins per als quals són tractades.

El Responsable garanteix que ha implementat polítiques tècniques i organitzatives apropiades per aplicar les mesures de seguretat que estableixen el RGPD i la LOPD per tal de protegir els drets i llibertats dels Usuaris.

D’ acord amb aquestes normatives doncs, li informem que té dret a sol·licitar l’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i la limitació i oposició al seu tractament dirigint-se a Rda. Sant Antoni Maria Claret, 14, 3er 1a de Girona (17002), enviant un correu electrònic a info@ramioadvocats.com, indicant com Assumpte: “LOPD, Drets ARCO”, i adjuntant fotocòpia del seu DNI o qualsevol mitjà anàleg en dret, tal i com indica la llei. Té dret a enretirar el consentiment prestat en qualsevol moment. La retirada del consentiment no afectarà a la licitud del tractament efectuat abans de la retirada de aquest. També té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

 

CONFIDENCIALITAT i CESSIÓ DE DADES A TERCERS

Les dades que ens faciliti es tractaran de forma confidencial. El prestador ha adoptat totes les mesures tècniques i organitzatives i tots els nivells de protecció necessaris per a garantir la seguretat en el tractament de les dades i evitar la seva alteració, pèrdua, robatori, tractament o accés no autoritzat, atès l’estat de la tecnologia i naturalesa de les dades emmagatzemades.  Així mateix, es garanteix també que el tractament i registre en fitxers, programes, sistemes o equips locals i centres compleixen amb els requisits i condicions d’integritat i seguretat establertes en la normativa vigent.

Ramió Advocats no cedirà les dades personals a tercers, excepte per obligació legal. No obstant això, en el cas de ser cedides a algun tercer es produiria una informació prèvia a l’usuari sol·licitant el consentiment exprés per tal cessió. L’ entitat responsable de la base de dades, així com els que intervinguin en qualsevol  fase del tractament i/o les entitats a les qui se’ls hagi comunicat -en tot cas sempre amb la corresponent autorització atorgada per l’usuari-, estan obligades a observar el secret professional i a l’adopció dels nivells de protecció i les mesures tècniques i organitzatives necessàries al seu abast per garantir la seguretat de les dades de caràcter personal, evitant en la mesura del possible accessos no autoritzats, modificacions il·lícites, sostraccions i/o la pèrdua de les dades, a fi de procurar el corresponent nivell de seguretat dels fitxers del prestador  segons la naturalesa i sensibilitat de les dades facilitades pels usuaris del present lloc web.

 

ACCEPTACIÓ I CONSENTIMENT

L’ Usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de Ramió Advocats en la forma i per a les finalitats indicades en la present Política de Protecció de Dades Personals.

Per tant, en utilitzar aquest formulari per contactar amb Ramió Advocats, està autoritzant expressament la utilització de les seves dades per l’enviament de comunicacions comercials per qualsevol mitjà (incloent correu electrònic), podent anul·lar aquesta autorització quan ho desitgi, dirigint-se a Ramió Advocats a través dels mitjans establerts.

 

EXACTITUD I VERACITAT DE LES DADES

L’ Usuari és l’ únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que remeti a Ramió Advocats, exonerant al Prestador de qualsevol responsabilitat al respecte. Els usuaris garanteixen i responen en qualsevol cas, de l’ exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades; i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades. L’ Usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de registre o subscripció.

 

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS)

Ramió Advocats es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a la web, podent fins i tot limitar o no permetre l’ accés a la informació.

Ramió Advocats no assumeix cap tipus de responsabilitat per la informació continguda a les webs de tercers a les que es pugui accedir pels “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat del prestador.

La presència de “links” o enllaços només tenen finalitat informativa i en cap cas suposa cap suggerència, invitació o reconeixement sobre els mateixos.

 

CANVIS EN LA PRESENT POLÍTICA DE PRIVACITAT

Ramió Advocats es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials.

 

CORREUS COMERCIALS

D’acord amb la LSSICE, Ramió Advocats no realitza pràctiques d’ SPAM, per tant, no envia correus comercials per e-mail que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l’Usuari. En conseqüència, en cada un dels formularis de la pàgina web, l’Usuari té la possibilitat de donar el seu consentiment exprés per a rebre el nostre Butlletí, amb independència de la informació comercial puntualment sol·licitada.

 

LEGISLACIÓ

Amb caràcter general, les relacions entre Ramió Advocats i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquesta web, estan sotmesos a la legislació i jurisdicció espanyoles a la que es sotmeten expressament les parts, essent competents per la resolució de tots els conflictes derivats o relacionats amb el seu ús els Jutjats i Tribunals de Girona.